INSTRUIRE PE TEMA ACHIZIȚIILOR PUBLICE: APEL DE PARTICIPARE PENTRU CETĂȚENI/CETĂȚENE DIN RAIONUL ȘOLDĂNEȘTI

Asociația Obștească Comunități Active pentru Democrație Participativă organizează, pentru cetățeni și cetățene active din raionul Șoldănești, o serie de 3 instruiri pe temele: transparența administrației publice, procesul bugetar local și monitorizarea achizițiilor publice la nivel local.
Aceste instruiri îi vor ajuta pe participanți și participante să înțeleagă mai bine procesul bugetar local, felul în care autoritățile planifică și cheltuie banii publici din localitate, modurile în care cetățenii și grupurile de cetățeni din localități pot participa și influența procesul decizional local.
La sfârșitul proiectului participanții/participantele vor efectua monitorizarea achizițiilor publice în localitățile lor.
Instruirile se vor desfășura în limba română și vor avea loc pe data de 11, 20 și 27 iunie.
Instruirile vor fi  organizate atît online cît și fizic, în orașul Șoldănești.
Participarea este gratuită iar costurile de organizare (alimentare, transport) sunt acoperite de asociație.

Cetățenii/cetățenele care doresc să participe la instruiri sunt rugați să trimită un mesaj de intenție care va conține numele/prenumele și adresa participantului, pe următoarea adresă electronică: info@cadp.md 

Detalii despre proiect: https://activi.cadp.md/

Această activitate este realizată în cadrul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Leave a Reply

2 Comments