Traineri și echipa de proiect
Andrei-Lutenco-1

Andrei Lutenco

Trainer

Master în drepturile omului de la Universitatea Central Europeană, Budapesta.

Șapte ani de experiență în organizații internaționale – coordonator de proiecte în domeniile prevenirii și combaterii traficului de ființe umane (Organizația Internațională pentru Migrație), justiției și drepturilor omului (Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare).

vlada-ciobanu

Vlada Ciobanu

Trainer

Vlada Ciobanu a fost timp de cinci ani manager de programe în cadrul National Democratic Institute din Moldova, coordonând programele de tineret și cercetare a opiniei publice.
A făcut masteratul în Mass Media Globală și Comunicare la Universitatea Warwick din Marea Britanie și licența în Științe Politice la Universitatea de Stat din Moldova.
Trainer pe: organizare comunitară, campanii de advocacy, fundraising și crowdfunding, dezvoltare de mesaj și literatură de campanie. Interese în cercetare: mass-media, finanțarea ONG-urilor, crowdfunding, management urban.

zamosteanu

Marcela Zămosteanu

Trainer

Marcela Zămosteanu este jurnalistă la RISE Moldova, unde, în ultimul an, a documentat subiecte privind licitațiile publice și a monitorizat achiziții făcute de autoritățile publice locale și centrale. Anterior a lucrat în presa de actualitate, fiind reporteră pe domeniul social-politic.
A absolvit Facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul USM în 2017, iar ulterior a făcut un masterat în Politici Publice și Integrare Europeană la București.

cebotari

Andrei Cebotari

Asistent logistică și comunicare

Licențiat în Drept, Academia de Studii Economice din Moldova.
A participat la schimb de experiență în Armenia, Georgia, Polonia, Russia, România,